Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

16 ΔΙΜΗΝΗΤΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει ότι προτίθεται να προσλάβει:
Δώδεκα (12) άτομα κλάδου ΔΕ1 για την είσπραξη του τέλους χρήσης των έργων υπαίθριας αναψυχής Ακρωτηρίου Γραμβούσας και Μπάλου και τη λειτουργία του Δημοτικού Αναψυκτηρίου και τέσσερις (4) εργάτες καθαριότητας ΥΕ16 για την καθαριότητα της περιοχής με σύμβαση εργασίας έως δύο (2) μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών πρόσκαιρων αναγκών, βάσει του άρθρου 206 παρ. 1 του Ν. 3584/2007.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο από 28/4/2017 έως 8/5/2017 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες - Πληροφορίες στο τηλ. 28223-40215.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ
ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: