Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΞΑΝΑ ΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 6.15 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, σε συνδιοργάνωση με την Αντιπεριφέρεια Χανίων, θα βραβευθεί το 4ο Νηπιαγωγείο Κισάμου για την εφημερίδα του «Τα μαντάτα του Νηπιαγωγείου», τεύχη 13-14. Την διάκριση αυτή κέρδισε στον 3ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Νεανικής Δημοσιογραφίας "Λευτέρης Δασκαλάκης".
Να θυμίσουμε οτι το 4ο Νηπιαγωγείο Κισάμου έχει πάρει βραβείο και πέρυσι στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, αλλά και το 1o Πανελλήνιο Βραβείο για την εφημερίδα του το 2014 "Μαντάτα του 4ου Νηπιαγωγείου Κισάμου" στον 59ο Διαγωνισμό της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς, καθώς και το βραβείο "Μαίρης Κωνσταντοπούλου" για την προώθηση της παιδικής λογοτεχνίας το 2017.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: