Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017

ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΜΙΑΣ ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΗΣ

Αγαπημένο μας blog πάλι μέσα από σένα θα πούμε τα παράπονα μας για την ασχήμια μας  και την αδιαφορία.
Για άλλη μια φορά λέω για το καθάρισμα που πρέπει να γίνει στο δρόμο προς το Δημοτικό γήπεδο αριστερά και δεξιά.Τα καλάμια και τα αγριόδεντρα μπαίνουν στο πεζοδρόμιο...στο δρόμο. 
Το φυτεμένο παρκάκι είναι θαμμένο στα αγριόχορτα. Μια πικροδάφνη  και άλλα δυο δεντράκια είναι εξαφανισμένα.
Θυμάστε ένα μικρό χώρο με αρωματικά φυτά  απέναντι από το Tasty corner στην Ηρώων Πολυτεχνείου πλήρη εγκατάλειψη... κρίμα !
Και μια απορία. Τώρα που θα αναδειχτεί ο  Μιχαήλ Αρχάγγελος θα παραμείνουν οι τέντες και τα κιόσκια στον τοίχο του κολλημένα; Κρίμα και ντροπή, τσάμπα κόπος και έξοδα, όλα θυσία στο κέρδος!!!!!!!
Αλλά τι να πούμε για αισθητική όταν η σκουριασμένη καρότσα ξαναγύρισε στον τόπο της!!!!!!Και το περιβάλλον!!!!!
Αυτός ο κόσμος δε θα αλλάξει ποτέ

Δεν υπάρχουν σχόλια: