Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ΣτηριΖΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ....

Φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε παλαίμαχους του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλαθαινών, με την ομάδα του Γαλανόλευκου Φάρου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 17:00 (Δημ.Στάδιο Κισάμου). Νωρίτερα, στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Κισάμου ο αγώνας "Fun Run", 4 χιλιομέτρων.
Τη διοργάνωση λαμπρύνουν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι διεθνείς τερματοφύλακες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, Βασίλης Κωνσταντίνου (νυν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός) και Παναγιώτης Κελεσίδης, ο πρώην διεθνής μέσος και Χανιώτης, Γιάννης Δαμανάκης και ο πρώην τερματοφύλακας του ΟΦΗ, Μύρωνας Σηφάκης.
Ο φετινός φιλανθρωπικός ποδοσφαιρικός αγώνας "ΣτηρίΖΩ"  θα είναι αφιερωμένος στον αείμνηστο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού και της Θύελλας Καλαθαινών, Θανάση Σγουρομάλλη, ενώ τα έσοδα του θα διατεθούν στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κισάμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: