Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

ΑΣΤΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ..ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Τρίτη μέρα καίγονται τα σκουπίδια μέσα στην πόλη... μάλιστα στην φωτογραφία που έστειλε δημότης, αναφέρει χαρακτηριστικά οτι εκτός απο τα μπάζα που κάθε ένας πετούσε στην δημοτική έκταση, πετούσαν και ψόφια ζώα. 
Δυστυχώς δεν έχουμε χώρους να εναποθέτουμε τα στερεά απόβλητα και αφού γεμίσαμε νταμάρια και γυροποταμιές .... έφτασε η ώρα των δημοτικών εκτάσεων. Όμως ας καταλάβουμε οτι δεν μπορούμε να υποβαθμίζουμε καθημερινά το αστικό περιβάλλον ειδικά όταν οι χώροι αυτοί είναι και δημοτικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: