Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ευτυχώς που υπάρχουν τα προστατευτικά πλέγματα στο φαράγγι των Τοπολίων, γιατί αν δεν υπήρχαν απο Ταυρωνίτη θα πηγαίναμε στο Έλος. Πάντως έχουν σώσει και ζωές και τον δρόμο, μιας και την παράκαμψη την βλέπω λιγουλάκι δύσκολο να τελειώσει τα επόμενα χρόνια.
Στο συγκεκριμένο σημείο ήταν τόσο μεγάλος ο βράχος αλλά και απο το ύψος που έπεσε, που τα σίδερα λύγισαν και στράβωσαν... όμως τον κράτησαν..
Φωτο Γεωργιλάκης Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: