Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η ΦΩΤΟ ΤΩΝ ΚΩΝΩΝ

Δεν αντιλαμβάνονται οι κάτοικοι, οι μαγαζάτορες, οι επισκέπτες γιατί μπήκαν οι κώνοι... αφού έτσι και αλλιώς δεν άλλαξε τίποτα. 12.45 και αυτή είναι η κατάσταση στην πλατεία Τζανακάκη και έξω απο το Μουσείο. Τι κερδίζει η πλατεία απο την παρατεταμένη αυτή καθυστέρηση..αφού και μόνιμα κράσπεδα να φτιαχτούν τα φορτηγά θα αράζουν...

2 σχόλια:

Λ.Μ είπε...

Φιλε μου Γιάννη καλα τα λες εσυ! Το πρωί ομως ενα λεωφορείο έφερε κόσμο στο εκει ξενοδοχείο, και απο οτι άκουσα ηταν μουσική καλλιτέχνες, και για να πέραση είχαν και λιγο ταλαιπωρία. θελω να ρωτήσω τελικά θέλουμε κοσμο στην Κίσσαμο!! Γιατι μερική λενε οτι η κρητη τελειώνει στο κολυμπαρι οι υποδομές δυστυχώς ειναι πολλές και λείπουν απο το Καστέλι μακάρι στα επόμενα χρονια η μήνες να λυθούν τα προβλήματα.. Με ολο τ Σεβασμό και την εκτίμηση!

Καστελλιανός είπε...

Άλλη μια ανοησία ετοιμάζεται να γίνει.. όπως και τα πεζοδρόμια που ναι μεν στεναίψαν το δρόμο για να μην μπορείς να σταματήσεις και να κάνεις τα ψώνια σου...αλλά αφήνουν το περιθώριο να σταματήσει παράνομα ένα Ι.Χ.και όποιος πάει να περάσει μετά πρέπει να κάνει άθλο τρίβωντας τους τροχούς στο πεζοδρόμιο..!! Για εμένα ούτε πεζοδρόμια χρειαζόταν ούτε κράσπεδα..θα έπρεπε να είναι πλακόστρωτο ενιαίο (βλέπε παλαιόχωρα) και να κλείνει τους καλοκαιρινούς μήνες από τις επτά το απόγευμα και να αστηνομεύεται αυστηρά ως προς αυτό. Τα υπόλοιπα το μόνο που θα καταφέρουν είναι να ερημώσουν και άλλο την ήδη περιθωριοποιημένη (αγορά) όπως συνηθίζαμε να την αποκαλούμε..!!!