Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017

ΠΥΡΓΙΑΝΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

Μπήκαν στο ποτάμι και το καθάρισαν...  μπράβο τους. Για όσους δεν την ξέρουν, είναι η ομάδα που έχει βαλθεί να μας δείξει τα τρωτά σημεία μας. Παραλίες ποτάμια δρόμους και σοκάκια. 
Εμείς βέβαια αν θα θέλαμε να το καθαρίσουμε, το έχουμε κάνει στο παρελθόν, θα ρίχναμε πρώτα ολίγον δηλητήριο και μετά θα βάζαμε καμιά μπουλντόζα... όμως η ομάδα σκέφτηκε οτι υπάρχει ζωή μέσα στο ποτάμι και το καλύτερο είναι γάντια, μπότες και σακούλες. 
Φώτο απο το Αγγλόφωνο σαιτ της πόλης Kissamos News

Δεν υπάρχουν σχόλια: