Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΧΑΝΙΩΝ...

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Χανίων με επικεφαλής τον Πρόεδρο Γιάννη Μαργαρώνη συναντήθηκε προ ημερών με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Σταθάκη και συνεργάτες του στο Δήμο Κισάμου.
Το αντικείμενο της συνεργασίας αφορούσε τις ενέργειες του ΕΒΕΧ για την επιτόπου εξυπηρέτηση των μελών του μέσω παραρτήματος το οποίο θα λειτουργεί στο γραφείο του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου και, την ενημέρωση – κινητοποίηση των επιχειρήσεων με έδρα τη Κίσαμο σχετικά με τις χρηματοδοτικές ευκαιρίες της νέας προγραμματικής περιόδου και τις προοπτικές της τοπικής ανάπτυξης γενικότερα.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι δυνητικές ευκαιρίες που προσφέρονται από το επερχόμενο πρόγραμμα LEADER και προγραμματίστηκαν οι σχετικές ενημερωτικές εκδηλώσεις με σκοπό την ενημέρωση και προετοιμασία των επενδυτών.
Με σκοπό τον καλύτερο συντονισμό, προτάθηκε να συσταθεί, επιτροπή από το Δήμο Κισάμου και το Επιμελητήριο η οποία, με τη συνδρομή του Νέου Εμπορικού Συλλόγου Κισάμου, θα προσδιορίσει τις περιοχές και τα θέματα στα οποία οι φορείς θα επικεντρωθούν κατά προτεραιότητα για το πρόγραμμα LEADER.
Ωραίος ο κ. Μαργαρώνης ..... και ενημερωμένος για τα θέματα της πόλης της Κισάμου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: