Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΝΝΟΥΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ"

Με µεγάλη επιτυχία στέφθηκε η ηµερίδα που διοργάνωσε η ΕΣΕΕ σε συνεργασία µε το Νέο Εµπορικό Σύλλογο Κισάµου στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι.Μ.Κ.Σ. στις 18/04/17 µε θέµα την «Διαδίκτυο & Ηλεκτρονικό Εµπόριο» και γνώµονα τους "Τρόπους για να πλοηγούµαστε.... ........Ασφαλώς".
Τόσο η προσέλευση του κόσµου όσο και ο προβληµατισµός γύρω από το Ηλεκτρονικό Εµπόριο, τα νέα δεδοµένα στο επιχειρείν, τους Ιντερνετικούς Μύθους & τις Πραγµατικότητες, το ρίσκο των Διαδικτυακών Συναλλαγών, καθώς και τους τρόπους ασφαλούς πλοήγησης, έκαναν την εκδήλωση ενδιαφέρουσα από κάθε άποψη.
Κεντρικός Οµιλητής ήταν ο καταξιωµένος Στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνοµίας κ. Σφακιανάκης Μανώλης, εξειδικευµένος σε θέµατα ηλεκτρονικού εγκλήµατος, ο οποίος στην παρουσίαση του κατάφερε να καθηλώσει το κοινό από την πρώτη στιγµή και έδωσε ερεθίσµατα για σκέψη, µέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες προσέγγισης του αντικειµένου του διαδικτύου γενικότερα. Προσωπικά, ως εκλογικός αντιπρόσωπος της ΕΣΕΕ και πρώην Πρόεδρος του ΝΕΣΚ, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερµά τον κ. Σφακιανάκη για την άµεση ανταπόκριση στην πρόσκληση µας, καθώς και για την εξαιρετική οµιλία του. Μια οµιλία που σηµατοδοτεί την έναρξη µιας συνεργασίας, σε µια σειρά ενηµερωτικών εκδηλώσεων που θα επακολουθήσουν.
Επίσης ευχαριστώ θερµά το νέο Δ.Σ. του Νέου Εµπορικού Συλλόγου Κισάµου για την άψογη συνεργασία & υποστήριξη στη διοργάνωση της εκδήλωσης, την Ιερά Μητρόπολη Κισάµου & Σελίνου και το Σεβασµιότατο κκ Αµφιλόχιο, για την ζεστή φιλοξενία στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, καθώς και τον κ.Ξανθουδάκη Άρη και την κα Πλοκαµάκη Γεωργία, για την άψογη συνεργασία τόσο στη διοργάνωση όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
Τους χορηγούς (αλφαβητικά) ...
....που ανταποκρίθηκαν
άµεσα στο κάλεσµα µας και προσέφεραν τα κεράσµατα της εκδήλωσης:
➢ Ζαχαροπλαστείο Chocolat-/Λιονάκης Χάρης
➢ Τα Λιχουδίσµατα της Φιλίας-Κρητική Γη/ Μαρεντάκη-Ψωµατάκη Φιλία
➢ Ζαχαροπλαστείο Παπαδάκη/Παπαδάκης Δηµήτριος
➢ Οινοποιείο Πνευµατικάκη Αντώνη
➢ Ζαχαροπλαστείο Αφοι Σηµαντηράκη/Ε&Ν Σηµαντηράκη ΟΕ
➢ Ξεροτήγανα Σηµαντηράκης Νίκος
Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερµά όλο τον κόσµο που παρευρέθηκε στην εκδήλωση και µας τίµησε µε την παρουσία του.
Σας ευχαριστούµε θερµά!
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΑΝΝΟΥΣΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: