Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017

ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ

Το Ανώτατο Δικαστικό Συμβούλιο επέλεξε σχεδόν ομόφωνα (10-1) την Κισαμίτισα Ελένη Τουλουπάκη του Χαράλαμπου επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, μετά την παραίτηση της Ελένης Ράικου.
Με 10 ψήφους έναντι μίας, οι δικαστές επέλεξαν για το κρίσιμο αυτό πόστο την αντεισαγγελέα Εφετών, η οποία σήμερα υπηρετεί στην Οικονομική Εισαγγελία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο η πρόεδρος του Αρείου Πάγου όσο και η εισαγγελέας του ανωτάτου δικαστηρίου συμφώνησαν με την εισήγηση του αρεοπαγίτη Χρήστου Μαχαίρα, εκφράζοντας την άποψη ότι η εν λόγω εισαγγελική λειτουργός μπορεί να τα «βγάλει πέρα» στα νέα της καθήκοντα, έχοντας ήδη ασχοληθεί με οικονομικά θέματα από το πόστο που βρίσκεται εδώ αρκετούς μήνες.
ΠΗΓΗ
Kαλή επιτυχία Ελένη στο δύσκολο έργο σου


Δεν υπάρχουν σχόλια: