Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

6 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 1000 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΙΣΑΜΟ

Το Tripadvasor βαθμολογεί την Κίσαμο του 2016...... και προτείνει τους λόγους (που είναι πολύ περισσότεροι αρκεί να τους ξέρεις) για να περάσεις κάμποσες μέρες εδώ.
1. Μπάλος
"Σοκ και δέος!"
Όταν κοιτάς την παραλία αυτή από ψηλά λίγο πριν κατηφορίσεις (αν έρχεσαι από ξηρά), δεν μπορείς παρά να νιώσεις δέος για την απαράμιλλη ομορφιά του τοπίου.
2. Κεδρόδασος (μας το έκαναν δώρο)
"Μια εξωτική παραλία"
Μια ιδιαίτερου φυσικού κάλλους απομονωμένη παραλία με αμμόλοφους, κέδρους και υπέροχα καταγάλανα νερά! Δύσκολη πρόσβαση για μικρά παιδιά, αλλά το τοπίο θα σας αποζημιώσει!
3. Μουσείο Κισάμου
"Σημαντικός προορισμός"
Καταρχάς τι αξία έχουν τα 2€ είσοδο.. τα εκθέματα είναι πολλά κ καλύπτουν όλη την ιστορία της πόλης και της γύρω περιοχής.Τα περισσότερα σώζονται σε πολύ καλή κατάσταση, μένεις με την αίσθηση ότι γυρνάς πίσω στους αιώνες. Να πάτε οπωσδήποτε.
4. Φαγητό
"Δεν παίζεται η κουζίνα στην Κίσαμο".......
5.Σφηνάρι
"Σφηνάρι.."
Ένα χωριό με υπέροχη παραλία..αγριάδα και μοναδικότητα, με υπέροχα ταβερνάκια που πάντα έχουν ψάρια πολύ φρέσκα που ψαρεύουν οι ίδιοι κάθε μέρα.
6. Οινοποιείον Πνευματικάκη
"Εξαιρετική γευσιγνωσία κρασιού!"
Καταπληκτικά κρασιά, φιλική εξυπηρέτηση, συνιστώ ανεπιφύλακτα το οινοποιείο Pnevmatikakis! Έχουμε δοκιμάσει μια ντουζίνα κρασιά.



Δεν υπάρχουν σχόλια: