Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 1 Απριλίου 2017

ΔΥΟ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΟΛΛΑ

Όπως με ενημέρωσαν στα χέρια του δημάρχου υπάρχουν δυο παραιτήσεις δημοτικών συμβούλων, που δεν συμφωνούν με τις τελευταίες επιλογές του κ. Σταθάκη σχετικά με τις θέσεις των αντιδημάρχων. Μάλιστα ο ένας δημοτικός σύμβουλος που περίμενε με αγωνία την τοποθέτηση του σε θέση αντιδημάρχου αλλά δεν είδε το όνειρο του να πραγματοποιείται είναι αποφασισμένος να έλθει σε ρίξει και με το χώρο του (πολιτικό). Ο άλλος σύμβουλος ήταν τόσο σίγουρος για την θέση, που είχε κλείσει παραλιακό μαγαζί για να γιορτάσει την τοποθέτηση του (παίζεται αν είχε παραγγείλει ψάρια ή κρέας). 
Μετά και απο αυτές τις εξελίξεις ακούγεται οτι ένας αντιδήμαρχος ο οποίος θέλει να προσφέρει και δεν τον ενδιαφέρει η θέση και ο τίτλος, θα παραιτηθεί οικειοθελώς για να μην χαλάσει το κλίμα. 
Πάντως αν και μόλις χθες 31η Μαρτίου ανακοινώθηκαν οι τελευταίες αλλαγές που προέκυψαν με τη μη διόρθωση του Νόμου Υπ. Αρίθμ. 4387 της 12ης Μαΐου 2016, και τις ευχαριστίες του δημάρχου προς τους αποχωρήσαντες αντιδημάρχους, είναι πολύ πιθανόν σήμερα 1η του Απρίλη να έχουμε ξανά ένα νέο ανακάτωμα της "τράπουλας".
Αυτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: