Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΛ ΚΙΣΑΜΟΥ

 «Δώρισε μαλλιά. Χάρισε ελπίδα….». 
Το τμήμα Κομμωτικής Τέχνης του ΕΠΑΛ Κισάμου – Μητροπολίτης Ειρηναίος Γαλανάκης (Αγαμέμνονος 24, Μαύρος Μόλος)σε συνεργασία με το σύλλογο εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά εθελοντική δράση δωρεάς μαλλιώνγια τη δημιουργία περουκών, για παιδιά και ενήλικες που το έχουν ανάγκηκατά το στάδιο της χημειοθεραπείας.
Προϋποθέσεις Δωρεάς: 
Ελάχιστο μήκος 20 εκατοστά.
Μαλλιά σε υγιή κατάσταση (αποδεκτά μαλλιά βαμμένα με ημιμόνιμη, φυτική βαφή ή χένα)
Αποδεκτά μαλλιά με λευκές τρίχες
Μαλλιά που έχουν κρατηθεί κομμένα για χρόνια αρκεί να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.
Επικοινωνήστε από 9 έως και 20 Μαΐου 2022 και ώρες 9:00 – 13:00 (Δευτέρα-Παρασκευή)  στα τηλέφωνα 6949194372 (κ. Βασιλική) και 2822022210 και χαρίστε αγάπη, ελπίδα και αυτοπεποίθηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: