Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.







Πέμπτη 12 Μαΐου 2022

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ & ΕΡΥΘΡΑΣ ΗΜΙΣΕΛΙΝΟΥ

Στιγμές από την συμμετοχή του Π. Τ. Κισάμου στην Μεγάλη Γιορτή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού η οποία πραγματοποιήθηκε στις 8 Μαΐου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού & Ερυθράς Ημισελήνου (8/5) ημέρα γέννησης του Ιδρυτή του Ερυθρού Σταυρού Ερρίκου Ντυνάν! Η Ελληνική Πολιτεία, αναγνωρίζοντας το έργο του Διεθνούς Ανθρωπιστικού Κινήματος, φωταγώγησε την Βουλή των Ελλήνων με τα χρώματα του Ερυθρού Σταυρού! Στα πλαίσια της εκδήλωσης τιμήθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης, ο Εφοπλιστής Αθανάσιος Μαρτίνος και οι Εθελοντές όλων των Τομέων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρου!!! 
Δεν είναι τυχαίο , ότι για την φετινή Γιορτή η Διεθνής Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου επέλεξε σαν θέμα της το #BeHumanKind#, believe in the power of kindess, θέλοντας να δείξει ότι  πράξεις Καλοσύνης, μικρές ή μεγάλες οι οποίες γίνονται σε όλο τον Κόσμο από τους Εθελοντές μας, συμπαρασύρουν Ομάδες, Κοινότητες, ολόκληρες Περιοχές δίνοντας Ελπίδα και βοηθώντας τις Ζωές των Ανθρώπων.... Ας κάνουμε όλοι μας λοιπόν Μια Καλή Πράξη, Ελπίζοντας ότι θα συμπαρασύρει η μια την άλλη, κάνοντας τον Κόσμο μας Καλύτερο, πιο Ανθρώπινο, λιγότερο Σκληρό....

Δεν υπάρχουν σχόλια: