Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

Aυτά μόνο στην Κίσαμο .... μετά ειμαστε σε δίλλημα τι να χαρακτηρίσουμε το δήμο μας; Τουριστικό; Αγροτικό; Μπα ας το αφήσουμε μιας και εικόνα μιλάει απο μόνη της. 
Τι να σου κάνει ο δήμος όμως όσο ικανός και να ειναι, όταν υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν μια σταλιά μυαλό... Πούλησε το σπίτι του πήρε τα πράγματα του, οτι μπορεί να φανταστεί κανείς, και τα πήγε σε παρακείμενο οικόπεδο και τα πέταξε αδιαφορώντας αν το οικόπεδο ειναι ξένο και φυσικά καρφί δεν του καίγεται για την εικόνα που μας προσφέρει... 
- Μόνο εγκεφαλικό δεν έπαθε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας με αυτό που αντίκρυσε... και φυσικά θα προσπαθήσει να βρει τρόπο να καθαρίσει το σκουπιδαριό αυτό.
Όμως ρίξε ένα πρόστιμο... μην λυπάσαι ούτε να χαρίζεις σε κανένα... γιατί στο τέλος αγαπητέ φίλε Σπύρο θα στα ρίξουν όλα σε σένα. 
Τέτοιοι που ειμαστε τέτοια κάνουμε.... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: