Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

ΚΙΣΑΜΟ ΜΕΣΩ ΚΑΛΥΔΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΝ ΝΕΡΩΝ

Μετά το χθεσινό σχόλιο για την Ελαφόνησο της Πελοποννήσου ο φίλος Μανώλης Σπανουδάκης ανέβασε μια φώτο απο τον κόμβο Κολυμβαρίου που δείχνει πως θα πας όχι στην Κίσαμο που είναι το τέρμα αλλά στην Καλυδωνία και τα Καλά Νερά, μέσω παλαιάς Εθνικής οδού. Και εντάξει Καλυδωνία υπάρχει και εδώ και στην Πολυνησία τα Καλά Νερά που είναι; Μάλλον θα εννοούν τα Άσπρα Νερά που και αυτά έχουν γίνει viral μιας και είναι και σε πινακίδα της Νέας εθνικής οδού.
Ευτυχώς που δεν έχουμε τουρισμό γιατί θα είχαμε μπερδέψει τα μπούτια μας με τις πινακίδες που δεν τις βάζουν γνώστες,..... αλλά τουλάχιστον οι γνώστες (αντιδήμαρχοι, πρόεδροι κοινοτήτων) θα έπρεπε να επεμβαίνουν και να μην τα προσπερνούν όλα αυτά.
Πάντως ένα είναι το σίγουρο ...τα νερά μας είναι καλά και αυτό το ξέρουν μάλλον και οι άλλοι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: