Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΕΠΑΝΕΝΑΡΞΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ενημερώνει τα αθλητικά σωματεία ότι σύμφωνα με  την υπ’ αρ.  ΚΥΑ Δ1α/ΓΠ.οικ. 30.608/17.5.2020 ανακοινώθηκε η κατ'εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων, και οι δικαιούχοι χρήσης τους από 18-24 Μαΐου. 
Η χρήση των εγκαταστάσεων γίνεται με βάση το γενικό υγειονομικό πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. και τις ειδικότερες οδηγίες της αντίστοιχης αθλητικής ομοσπονδίας  ή της διοργανώτριας αρχής.
Η δεύτερη φάση επανέναρξης αθλητισμού περιλαμβάνει:
1. Αθλητές της προολυμπιακής ομάδας (μετά από εισήγηση της ΕΟΕ) από τα αθλήματα κολυμβητηρίου και κλειστών χώρων (κολύμβηση, μαχητικά αθλήματα)
2. Αθλητές συλλόγων άνω των 13 ετών σε ατομικά αθλήματα εξωτερικού χώρου 
3. Αθλητές με Αναπηρία (ανάλογα βέβαια με το είδος αναπηρίας)
4. Υποψήφιοι ΣΕΦΑΑ, Στρατιωτικών Σχολών κλπ. 
5. Αθλητές ομαδικών αθλημάτων, σε ατομικά προγράμματα, σε κλειστό χώρο (15 ετών και άνω)
Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού
Κελαϊδής Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: