Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ

Θύμα απατεώνα έπεσε εταιρεία από τα Φαλάσαρνα Κισάμου η χαρά της οποίας για την μεγάλη παραγγελία ντοματών της βγήκε «ξινή».
Tον περασμένο Φεβρουάριο και συγκεκριμένα στις 13/2 εκπρόσωπος της εταιρείας δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από Έλληνα ο οποίος παρουσιάζοντας ψευδή στοιχεία ως αληθινά, τον έπεισε πως θέλει να παραγγείλει σχεδόν 23,5 τόνους ντομάτας συνολικής αξίας άνω των 16.000 ευρώ.
Η συμφωνία κλείστηκε και από την Κισαμίτικη εταιρεία εστάλησαν οι ντομάτες αλλά ενώ περίμεναν την καταβολή των χρημάτων που είχαν συμφωνηθεί, ο Έλληνας που έκανε την παραγγελία έγινε άφαντος.
Από την εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Κισάμου και ύστερα από την κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του 39χρονου απατεώνα που προέβη στην τηλεφωνική επικοινωνία και σχηματίστηκε σχετική δικογραφία σε βάρος του για απάτη και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 
Η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια: