Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΑΡΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

Την φωτογραφία την έστειλε αναγνώστης του blog και ρωτά να μάθει ποιος θα είναι υπεύθυνος αν κάποιος σκοτωθεί στο λιμάνι Κισάμου με τις σχάρες που είναι χαλασμένες. Μάλιστα τονίζει οτι τα βράδια είναι πολύ επικίνδυνα μιας και πολλοί πάνε με τις μηχανές τους εκεί. Η κατάσταση είναι χρόνια και όπως τονίζει έχουν περάσει 3 διοικήσεις του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων που δεν το αντιλήφθηκαν, ούτε αναρωτηθηκαν κατά τις επισκέψεις τους γιατί υπάρχει εκεί ο κώνος που έχει τοποθετήσει το Λιμενικό.

Η τουριστική σεζόν θα αρχίσει σε λίγο..ας ελπίσουμε οτι αυτοί που φτιάχνουν τις τουαλέτες θα κάνουν μια οξυγονοκόλληση και στις σχάρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: