Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ
Μία από τις αρχές της δημοτικής μας ομάδας, που θεωρούμε ότι είναι βασικός πυλώνας κοινής αντιμετώπισης των προβλημάτων του Δήμου μας και που πρέπει να τηρείται, είναι ο αναπόσπαστος καθημερινός αγώνας μας, ώστε  στο τέλος της 4ετίας να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στον Δήμο μας. Πέρα από ένα καλό αποτέλεσμα όμως, επιθυμούμε και οφείλουμε να αφήσουμε τις αντιπαραθέσεις και να διατηρήσουμε το αίσθημα ηρεμίας και εμπιστοσύνης στους πολίτες. 
 Αντίθετα η Μείζον Αντιπολίτευση δεν πράττει το ίδιο και πιο συγκεκριμένα, αναφέρομαι στην επιστολή και το Υ.Γ. για το 12ο θέμα της συνεδρίασης (Υποβολή πρότασης με τίτλο "Κινητός Σταθμός Μεταφόρτωσης σύμμεικτων Αποβλήτων" Δήμου Κισσάμου στα πλαίσια της με ΑΠ ΕΥΔ/ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2894/30-3-2020 Πρόσκληση της Ειδικής Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΑ και ΕΚΤ/ΥΠΑΝΕ. (Εισήγηση Αντιδημάρχου κ. Μαυροδημητράκη Σπύρου) δια περιφοράς του Δ.Σ. που πραγματοποιήθηκε την 26η Μαΐου 2020, σχετικά με τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης σύμμεικτων αποβλήτων. Όπως αναφέρει ο τέως Δήμαρχος, Θοδωρής Σταθάκης, στην επιστολή του, στο τέλος του 2018 είχε υποβληθεί μελέτη για τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης σύμμεικτων αποβλήτων, η οποία αξιολογήθηκε προτελευταία, με την χειρότερη βαθμολογία, λόγω έλλειψης στοιχείων  και της αποστολής των δικαιολογητικών, τα οποία ήταν αδικαιολογήτως λανθασμένα.
 Η Δημοτική Αρχή, κρίνοντας απαραίτητο τον κινητό σταθμό μεταφόρτωσης σύμμεικτων αποβλήτων, ξεκινά μία νέα προσπάθεια, με μεθοδευμένα βήματα, βασισμένη σε σωστούς συνεργάτες.
 Ευελπιστούμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο και θα έχει τον θετικότερο αντίκτυπο για τον Δήμο μας.
Ο Εισηγητής του θέματος
Αντιδήμαρχος Κισσάμου
Σπυρίδων Μαυροδημητράκης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: