Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗΣ

Συναγερμός σήμανε στο ΠΑΓΝΗ, στα Χανιά και φυσικά στην Κίσαμο με το που επιβεβαιώθηκε το κρούσμα κορωνοϊού. Η ανησυχία θα υπάρχει μάλιστα όπως λένε οι πληροφορίες ο 87χρονος που νοσηλεύεται σε κλινική covid στα Χανιά είχε περάσει από το αιμοδυναμικό τμήμα του ΠΑΓΝΗ πριν από μία εβδομάδα περίπου.
Ιατροί, νοσηλευτές αλλά και ασθενείς που ήρθαν σε επαφή  με τον ηλικιωμένο ιχνηλατούνται από τον ΕΟΔΥ και σήμερα Δευτέρα πρόκειται να έχουμε τα αποτελέσματα της ιχνηλάτησης. Πανικός δεν χρειάζεται απλά πρέπει να είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί καθώς όπως φαίνεται ο ιός ακόμα κυκλοφορεί κάπου. .. το θέμα βέβαια είναι που;
Αξιοσημείωτο βέβαια οτι και τα δυο επιβεβαιομένα κρούσματα στα Χανιά ως και τώρα βρέθηκαν στην Κίσαμο, μάλιστα το δεύτερο σε μια εποχή που η αλήθεια είναι δεν το περιμέναμε... όταν τα μέτρα έχουν χαλαρώσει εντελώς.


Δεν υπάρχουν σχόλια: