Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΕΤΑΙ Η ΣΧΟΛΗ ΚΩΦΑΛΑΛΩΝ

- Ο Ειρηναίος υποδέχεται τα πρώτα παιδιά στην σχολή Κωφαλάλων στην πόλη μας. Η πρώτη σχολή λειτουργούσε μέσα στην Μονή Παρθενώνα και κατόπιν σε δικό της κτήριο στον Πύργο, ανατολικά του 3ου Δημοτικού.
Τις τελευταίες μέρες γίνονται εργασίες καθαρισμού και συντήρησης στα κτήρια της σχολής στον Πύργο, που η αλήθεια ήταν ότι είχαν αφεθεί στην μοίρα τους για κάμποσο καιρό, απο την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου και θα αποτελέσουν ένα ακόμα χώρο για τις ανάγκες του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: