Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Αφού δεν ασφαλτώνουν τους δρόμους στην πόλη της Κισσάμου, μάλιστα δρόμοι εντός σχεδίου πόλης, τότε καλά κάνουν κάποιοι και τους φράζουν για βάλουν μέσα τα κατσίκια τους.
Καλό είναι η δημοτική αρχή να ξεκινήσει να κάνει αυτό που πρέπει... μιας και οι κάτοικοι έχουν πληρώσει για να έχουν πρόσβαση στα οικόπεδα τους και όχι αυτό το χάλι.
Β. Μ.

1 σχόλιο:

ΣΓΧ είπε...

Σχόλιο Νο1: Να σημειωθεί ότι ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού αγωνίζεται για την διάδοση και διάσωση του πολιτισμού μας, ως Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου.
Σχόλιο Νο2: Αν ο φακός εστίαζε πιο βαθιά, θα διαπιστώνατε και άλλη αθλιότητα. Εδώ και μερικά χρόνια !!! δεν έχει δει ΚΑΝΕΝΑΣ ότι το οδόστρωμα είναι μονίμως κατειλημμένο (24 ώρες το 24ωρο) από αυτοκίνητα που επισκευάζονται εκεί.
Σχόλιο Νο3: Η γειτονιά αυτή είναι μέσα στο σχέδιο πόλεως Κισσάμου, αλλά πολύ μακριά για να δει κανείς....