Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΠΛΑΤΑΝΟΣ- ΣΦΗΝΑΡΙ

Αύριο Πέμπτη και ώρα 11 π.μ., ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης, θα βρίσκεται στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για την ένταξη του έργου «Δρόμος Πλάτανος – Σφηνάρι» στο ΠΕΠ-Κρήτης. 
Να θυμίσω οτι το θέμα αυτό που απασχόλησε πάρα πολύ τους κατοίκους της δυτικής μεριάς του Δήμου Κισάμου, με σωρεία επιστολών και σχολίων, ήταν δε ώριμο απο το 2019. Μάλιστα ήταν απόλυτη προτεραιότητα του Δημάρχου κ. Μυλωνάκη που το είχε συζητήσει με τον τότε περιφερειάρχη κ. Βολγαράκη ώστε να δει αν υπάρχει προοπτική ένταξής του στο ΠΕΠ Κρήτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: