Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 26 Μαΐου 2020

ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ

Η ΕΦΑ Χανίων με σχετική ανακοίνωση προκήρυξε θέση που αφορά ΠΕ Πολιτικού Μηχανικού με εξειδίκευση στην αναστήλωση, αποκατάσταση και ανάδειξη αρχαίων μνημείων, για το έργο «Ανάπλαση Δυτικής Τάφρου Ενετικών Οχυρώσεων Χανίων – Α’ Φάση» για διάστημα τεσσάρων (4) μηνών, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης της σύμβασης σε περίπτωση που το έργο παραταθεί.
Δέχετε αιτήσεις από Δευτέρα 25.05.2020 έως Τετάρτη 03.06.2020 με ηλεκτρονικό τρόπο, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στη διεύθυνση efacha@culture.gr και κατ΄ εξαίρεση (σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής) ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην ακόλουθη διεύθυνση: Στοά Βαρδινογιάννη 4ος όροφος, Τ.Κ. 73134 Χανιά, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων υπόψιν κ. Βασιλείου Κώτσου (τηλ. επικοινωνίας: 2821044418-2821094487).

Δεν υπάρχουν σχόλια: