Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

Η ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Είναι η νέα πιάτσα της νεολαίας και όσο οι καφετέριες και τα μπαράκια θα είναι κλειστά θα αποτελεί την βραδινή λύση. Παραλία γηπέδου, .. μάλιστα είπαμε οτι με λίγα χρήματα η ιδέα του αντιδήμαρχου κ. Μαυροδημητράκη άλλαξε την περιοχή, φυσικά και με τα καλά αλλά και τα κακά της. Το ένα κακό είναι οι μεταμεσονύχτιες κόντρες που έτσι και αλλιώς θα γινόταν, και το άλλο το χάλι που αφήνουν οι νεαροί και νεαρές κάθε βράδυ την περιοχή.
Κρίμας βέβαια για τους λίγους κακομαθημένους που νομίζουν οτι έχουν δίπλα τους την μαμά τους να τους καθαρίζει, απ όπου κι αν περνούν. 
Ας ελπίσουμε οτι ήταν βιαστική η αποχώρηση τους και ξέχασαν να τα πάρουν μαζί τους.... βέβαια απο την άλλη σκέφτομαι οτι μάλλον δεν είμαστε και για πολλά εδώ στην Κίσαμο....
ΦΩΤΟ ΕΦΗ Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: