Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2020

ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ

Λάθος ο συναγερμός, ας ψάξουν να δουν τι έγινε, (δεύτερο δείγμα 87χρονου) μιας και όλα τα δείγματα των οικείων του βγήκαν αρνητικά. Ανακούφιση για τους οικείους του 87χρονου, για όλη την πόλη, για τα σχολεία και τους μαθητές, που δυστυχώς για άλλη μια φορά βρεθήκαμε στο μάτι του κυκλώνα.
Φυσικά είναι ένα καλό μάθημα για όλους μας ... και πρέπει επιτέλους ας καταλάβουμε οτι χρειαζεται μια μεγαλύτερη προσοχή.... από παντού!!!

Υ.Σ Κάτι μου λέει οτι το δεύτερο δείγμα του "κυρίου" μας θα βγει αρνητικό!!!

2 σχόλια:

antonomanolas είπε...

Για άλλη μια φορά στο μάτι του κυκλώνα η κίσσαμος.
Παραπληροφόρηση χωρίς αιτία ή μήπως κάτι κρύβεται από πίσω..

Unknown είπε...

Ευτυχώς γιατί μας περιμένει δύσκολο καλοκαίρι