Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΙΠΤΑΜΕΝΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΣΤΟ ΛΑΦΟΝΗΣΙ

Η αλήθεια είναι οτι κι αν συμβαίνει στο Λαφονήσι φταίει ο Δήμος Κισάμου, αυτό είναι το σίγουρο. Είδαν προχθές αφρούς στην θάλασσα στο Λαφονήσι και αναρωτήθηκαν όλοι..."τι έχει να πει ο Δήμος Κισάμου για αυτό το γεγονός"....." Ντροπή του με αυτήν την κατάσταση" , μάλιστα στα σχόλια που γράφτηκαν κάτω απο το συγκεκριμένο άρθρο, όλοι έπεσαν να κατηγορήσουν τον Δήμο Κισάμου .. όχι οτι είμαστε πάντα αθώοι βέβαια. 
- Χθες λοιπόν μετά και την (ν)τραβάγια αυτή βγήκε ο δημοτικός σύμβουλος Κισάμου (εντεταλμένος αντιδήμαρχος είναι), Θεόδωρος Σκαλιδάκης, και διαβεβαίωσε ότι... "δεν υπάρχουν αφροί, ενώ δεν πέρασαν βαριά οχήματα (μπολτόζες) από την παραλία ώστε να προκαλέσει αυτά τα ίχνη που φαίνονται στις φωτογραφίες. Όπως τόνισε μάλιστα, βρίσκεται κάθε μέρα στην περιοχή και δεν παρατήρησε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο."
Η αλήθεια είναι οτι η φωτογραφία δεν μπορεί να είναι πλαστή απλά το συμβάν έγινε στον όμορο δήμο μάλλον και μιας ο όμορος δήμος έχει πάντα καλά κονέ τα έριξαν στον Δήμο μας. Βέβαια προκαλεί εντύπωση οτι ο Θοδωρής δεν είδε τίποτα... αλλά μάλλον δεν τα είδε γατί κοίταζε την Κισαμίτικη μεριά...γιατί αν κοίταζε νοτιότερα κάτι θα έβλεπε.
Τέλος πάντων...εγώ θα περίμενα να το πει ξεκάθαρα... ο Δήμος Κανδάνου Σελίνου έβαλε μηχανήματα για να στρώσει την παραλία του. Δηλαδή οι ροδιές που φαίνονται στις φωτογραφίες πως έγιναν στην μεριά του όμορου Δήμου; Σεληνάκατος από ιπτάμενο δίσκο προσγειώθηκε; Όχι βέβαια μπουλτόζες μπήκαν.....
- Φυσικά οτι μπήκαν μπουλντόζες είναι ένα άλλο θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει όλους αυτούς που θέλουν το Λαφονήσι παρθένο.... και δίχως οχήματα μέσα...μάλιστα ήταν και αυτοί που πρωτοστάτησαν για αυτό αλλά μάλλον δεν τήρησαν τα λεγόμενα τους...λόγω κέρδους.
Οι φώτο είναι του αναγνώστη του flashnews που μπέρδεψε τις παραλίες....προχθές. Πάντως μοιάζουν οι ροδιές απο σεληνάκατο, αυτό να λέγεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: