Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Παρασκευή 29 Μαΐου 2020

ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ

"Επιτελούς κάποιος πρέπει να επιληφθεί ώστε να τελειώνουν σύντομα τα έργα στο ΒΟΑΚ. Δεν ειναι δυνατόν να έχουν αφήσει μια λωρίδα και ταυτόχρονα να μην έχουν καθαρίσει το δρόμο απ τους θάμνους που περιορίζουν την προσβάσιμη λωρίδα κατά περίπου 1 με 1,5 μετρό σε πολλά σημεία. Συνέβη να ημουν χθες στον τόπο του ατυχήματος σαν περαστική και θεωρώ πως αν ο δρόμος ήταν καθαρός απο θάμνους δε θα είχε γινει το μοιραίο. Πόσο μάλλον αν ήταν και οι 2 λωρίδες σε λειτουργια! Κάποιος υπεύθυνος να πάρει θέση!! Αυτό που συμβαίνει μήνες τωρα με το ΒΟΑΚ ειναι άπλα ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!"
Γράφει στην σελίδα της η Δήμητρα Κ. και έχει απόλυτο δίκιο.....
Το blog εδώ και 3 χρόνια γράφει για την ανευθυνότητα των "υπευθύνων" του ΒΟΑΚ, που είναι εντελώς ακαθάριστος, αφημένος στην τύχη του δίχως να έχει ακόμα βρεθεί ποιος έχει την ευθύνη του, ειδικά από το Κολυμβάρι ως και τα Νοπήγεια. Εμείς σταθήκαμε τυχεροί μιας και δεν συνέβει κάτι μοιραίο όλο αυτό τον καιρό, ειδικά στο Μαυρομούστακο (περιμένουν τα λεφτά να έλθουν για να ξεκινήσει λένε το έργο) όταν υπήρχαν βράχια και καθιζήσεις ως και πρόσφατα στην μέση του δρόμου. 
Φυσικά δεν συνέβει το ίδιο και χθες στον Πλατανιά με αποτέλεσμα να θρηνήσουμε ένα δικό μας άνθρωπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: