Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Πέμπτη, 21 Μαΐου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΛΟΥΣ

Ως πρόεδρος της Κοινότητας Έλους επιδίωξη μου είναι η διασφάλιση της ποιότητας του πόσιμου νερού στην κοινότητα μας. Με την στήριξη του Δήμου Κισάμου εξασφαλίσαμε έναν χλωριοντήρα για την δεξαμενή του Έλους αφού κρίθηκε αναγκαίο (μετά από ανάλυση) το νερό πριν από ανθρώπινη κατανάλωση να επεξεργαστεί κατάλληλα ώστε να μην ενέχει κινδύνους για την δημόσια υγεία. 
Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της υπηρεσίας Υδροάρδευσης του Δήμου Κισάμου αλλά και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Θεόφιλο Χριστουλάκη που για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκε άμεσα σε ακόμα ένα αίτημα της Κοινότητάς μας.
Κυριτσάκης Νικόλαος 
Πρόεδρος κοινότητας Έλους

Δεν υπάρχουν σχόλια: