Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Καλοστημένη ήταν η απάτη.. και δυστυχώς την πλήρωσαν οι παραγωγοί μας, αφού όπως αποδείχτηκε τα πάντα ήταν μελετημένα στην κομπίνα αυτή. Βέβαια λογάριαζαν δίχως τους άνδρες της Ελληνικής αστυνομίας και ειδικά του Α.Τ Κισάμου που έκαναν και όλη την δουλειά.
Στην υπόθεση της απάτης των 24 τόννων ντομάτας ... ο απατεώνας (είναι γνώριμος λένε) δίνοντας ξένα στοιχεία Αθηναίου εμπόρου, κατάφερε να τις μεταφέρει στην Αθήνα με γνωστή εταιρεία, αλλά πριν αυτές πάνε στον υποτιθέμενο έμπορα, 3 άλλες μεταφορικές εταιρίες βρέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας όπου τις πήραν και τις πήγαν στον απατεώνα, δίχως βέβαια και αυτές να γνωρίζουν την κομπίνα ... που με την σειρά του τις μοίρασε αμέσως σε πολλές αγορές ανά την Ελλάδα, αποσπώντας σχεδόν με την ίδια μέθοδο χρήματα απο τους αγοραστές. Οι ντομάτες πουλήθηκαν προς 0,30Ε το κιλό, μάλιστα όπως διαπίστωσε και η αρμόδια αστυνομία δίχως παραστατικά με τα χρήματα ντούκου και με την υπόσχεση ότι θα δοθούν τα τιμολόγια σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Δυστυχώς πάντα θα υπάρχουν τέτοιοι απατεώνες που εκμεταλλεύονται στιγμές και καταστάσεις για να φάνε οτι έχει απομείνει απο τον ιδρώτα των αγροτών...απλά χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή όπως ανακοίνωσαν και οι άνθρωποι της ΕΛ.ΑΣ που έχουν αναλάβει την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: