Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Δευτέρα, 18 Μαΐου 2020

ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Γράφει στην σελίδα του ο πρώην Δήμαρχος Σταθάκης
Άργησε, άργησε, αλλά υπογράφτηκε η νέα ΚΥΑ για την παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας. Δεν ξέρω εάν λόγο κορωνοϊού τους έχει "σαλέψει" εκεί που περνούν τις αποφάσεις, ή διαβάζουν ότι έχουμε 4 αντιπροέδρους και σου λένε καλά πάνε αυτοί, ή είναι βαλτοί για να κλείσουν τις δημοτικές επιχειρήσεις !!!!!
40% θέλουν από τον τζίρο των δημοτικών επιχειρήσεων, από 10% που ήταν σήμερα.
Το 2015 επιχείρησαν πάλι (του υπουργείου Οικονομικών) και από 20% που ήταν το πήγαν στο 30%. Με τις αντιδράσεις μας και την πίεση των βουλευτών Χανίων (ο κ. Μπαλωμένάκης) και άλλων το κατεβάσαμε στο 10%. Για να δούμε θα πετύχουν τώρα οι δημοτικές αρχές πιέζοντας ή θα πάρουν σειρά μετά τους φορείς διαχείρισης και οι εταιρίες των δήμων και θα μας μείνουν μόνο οι αντιπρόεδροι!!!!!

- Πάντως λεφτά για τρία χρόνια για τους αντιπροέδρους υπάρχουν.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: