Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Σάββατο, 16 Μαΐου 2020

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ Νο 1546...

Ο Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης υπέγραψε την Προγραμματική Σύμβαση με την Περιφέρεια Κρήτης, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ.Νικολάου Καλογερή, προϋπολογισμού 600.000,00€ για την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου Βουκολιών.
Το έργο είχε ενταχθεί στο επενδυτικό πρόγραμμα της Περιφέρειας Κρήτης 2019, με απόφαση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Σταύρου Αρναουτάκη και τη συνδρομή του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κ. Κυριάκου Κώτσογλου, το οποίο θα δημοπρατηθεί το επόμενο διάστημα.
Το έργο περιλαμβάνει ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου με τοποθέτηση χλοοτάπητα , των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, πλήρη ανακατασκευή των κερκίδων του, ανακατασκευή αποδυτηρίων, χώρου ιατρείου και κυλικείου, διαχείριση όμβριων, αποκατάσταση περίφραξης, κλπ.
Με την ολοκλήρωση της παραπάνω ανακατασκευής, ο Δήμος Πλατανιά ολοκληρώνει ένα μεγάλο πρόγραμμα, που υλοποιεί τα τελευταία χρόνια, αναβάθμισης και δημιουργίας νέων αγωνιστικών χώρων.
Θα ακολουθήσει και η δημοπράτηση από το ΝΠΔΔ του Δήμου, για την πλήρη ανακατασκευή του Σταδίου Αλικιανού.

Πλατανιάς-Αγιά Μαρίνα- Μόδι- Μάλεμε -Ταυρωνίτης- Βουκολιές- Κολυμβάρι- Ροδοπού- Ρούματα- Αλικιανός... δεν ξέρω αν ξεχνάω κανένα... και εμείς προσπαθούμε εδώ και 20 χρόνια να φτιάξουμε ένα... ανατρίχιαξα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: