Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΤΕΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ

Η αλήθεια είναι οτι η πόλη και οι νεολαίοι της, μέσα σε λίγο καιρό έχουν αποκτήσει κάμποσα νέα στέκια. Παραλία γηπέδου, τώρα στο Θεοχαράκειο, έμαθα οτι θα γίνει και αλλού .. μπράβο για την ιδέα την προσπάθεια, στην Δημοτική αρχή όσο και Δημοτική κοινότητα Κισάμου.
Επειδή τις τελευταίες μέρες έχω πει πολλά μπράβο... και δεν ταιριάζουν στην ιδέα του blog κάνω και μια υπενθύμιση, πριν κλείσουν τα σχολεία (τώρα είναι και ολιγομελή) να γίνει μια εθελοντική δενδροφύτευση ΠΑΝΤΟΥ. Με αυτόν τρόπο θα κάνει θα ομορφύνουμε τον τόπο περισσότερο, αλλά και τα παιδιά θα αποκτήσουν αυτό που τόσο μας λείπει απο την Κίσαμο... τον εθελοντισμό προς το περιβάλλον.

Υ.Σ Έμαθα οτι κάποιοι ετοιμάζουν να κόψουν κάτι δημοτικά δέντρα που τους εμποδίζουν... αλήθεια ποια είναι η ποινή σε αυτήν την περίπτωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια: