Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Κυριακή, 24 Μαΐου 2020

ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Έγιναν με απόλυτη επιτυχία οι εκλογές της ΝΕΚΙ Νεολαίας Κισάμου χθες στο Δημαρχείο Κισάμου γα την ανάδειξη του νέου 7μελούς συμβουλίου. 
Ψήφισαν 387 νέοι και νέες. 
Αναλυτικά, μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, και την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων έβαλον!
1.  Μαρούγκας Χρήστος                120 ψήφους         
2.  Μαραγκουδάκης Μπάμπης      119    "
3.  Αντωνογιαννάκη Αντωνία        114    "
4.  Καρμπαδάκης Διονύσης          113    "
5.  Χορευτάκης Γιάννης                 100    "
6.  Μπαγλατζής Τάσος                    99    "
7.  Παπαδάκης Μανώλης                99    "
8.  Μιχελιδάκης Νίκος                     84    "        Αναπληρωματικό μέλος
9.  Σκαλιδάκη Μαρία                        82    "        Αναπληρωματικό μέλος
10.Κοκκινάκης Βασίλης                  54    "
11.Δερουκάκης Γιώργος                 52    "
12.Χαλκιαδάκης Μανώλης              24    "
13.Κοτσιφάκης Νίκος                        1    "
Καλή επιτυχία στο νέο διοικητικό συμβούλιο, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη που είναι απαραίτητα για να γίνουν όλες αυτές οι δράσεις και οι εκδηλώσεις που τόσα χρόνια κάνει πετυχημένα ο σύλλογος.
Να θυμίσω οτι ο σύλλογος εκτός απο τα ετήσια αθλητικά γεγονότα (Βeach soccer-μπάσκετ- αγώνες δρόμου και φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα), την καθιερωμένη κρητική βραδιά, τα θεατρικά έργα που έχει ανεβάσει, τις εθελοντικές αιμοδοσίες και προσφορές σε υλικό στο Κέντρο Υγείας Κισάμου, είναι και ακούραστος βοηθός σε κάθε εκδήλωση του Δήμου μας Καρναβάλι- τουρνουά σκακιού- Αυγουστιάτικη πανσέληνο - Δρόμος Κισάμου.
Καλή επιτυχία και πάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: