Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΑ

Το γνωστό πρόβλημα των κάδων σε μια εποχή που δυστυχώς δεν είναι και όλα τα μαγαζιά ανοικτά. 
Μουσείο, Σάββατο απόβραδο μετά και το κλείσιμο των s/m της Σκαλίδη και ο κύριος που εκτελεί τα "δρομολόγια" στοιβάζει όσο μπορεί τις κούτες στους κάδους έξω απο το Μουσείο, (μπροστά στα μάτια μου) όσα δεν χωρούν τα αφήνει απ έξω. 
Φυσικά δεν μπορεί ο δήμος έξω απο το μουσείο να βάλει 30 κάδους επειδή κάποιοι βαριούνται να πάνε τα σκουπίδια τους έξω απο την πόλη; Καλό είναι λοιπόν να το λύσουν το πρόβλημα τα s/m απο μόνα τους... Οι κάδοι εντός της πόλης είναι για τα νοικοκυριά και μόνο για αυτά.
Τέλος ας ξανασκεφτεί η δημοτική αρχή το μικρό απορριμματοφόρο... θα λύσει πολλά προβλήματα ειδικά στην παλιά πόλη και το ιστορικό κέντρο που τόσο θέλει να αναδείξει....

Δεν υπάρχουν σχόλια: