Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΟΛΑ ΚΑΛΑ.... ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ

Η απάντηση της κυρίας Ζαχαράκη υφυπουργού Παιδείας και θρησκευμάτων στην ερώτηση του βουλευτού κ. Συντυχάκη για τα Λύκεια Κισάμου
29 Μαίου η συζήτηση της δεύτερης προσφυγής στο διοικητικό Εφετείο Αθηνών.... για τα προκάτ.
Για τα νέα Λύκεια ...κουβεντιάζεται να βρεθούν χρήματα απο ΠΕΠ Κρήτης.... η διαδικασία προχωράει κανονικά, αναμένονται απο τον Δήμο Κισάμου ο φάκελλος προς το υπουργείο... Οι πανελλήνιες θα γίνουν για το ΓΕΛ Κισάμου στο εξεταστικό κέντρο που θα είναι το 2ο Γυμνάσιο Κισάμου και για το ΕΠΑΛ κάπου στα Χανιά όπως γινόταν ως και σήμερα. Για την μοριοδότηση των μαθητών και την κατ υπέρβαση των αριθμό εισαχθέων ...η περιοχή θα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, και αυτό γίνεται πάντα μετά τις πανελλήνιες εξετάσεις. 
 Ευχαριστούμε τον Γιάννη Βιολάκη για τα δυο αποσπάσματα... ας ελπίσουμε οτι ο Δήμος θα στείλει έγκαιρα τον φάκελλο για τα νέα Λύκεια και το σπουδαιότερο να βρεθούν τα λεφτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: