Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΟΛΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ

Οι Σύλλογοι Διδασκόντων των 1ου, 2ου και 3ου Δημοτικών Σχολείων Κισάμου αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν: 
1. Τον Δήμαρχο Κισάμου, κ. Γεώργιο Μυλωνάκη 
2. Τον Αντιδήμαρχο και υπεύθυνο σε θέματα παιδείας, κ. Γεώργιο Χαχλάκη 
3. Τον Πρόεδρο της  Σχολικής Επιτροπής Π. Ε, κ. Θεόδωρο Τουλουπάκη 
για την προσπάθεια, την άμεση ανταπόκριση και την ουσιαστική βοήθειά τους, ώστε να παραλάβουμε πάρα πολύ γρήγορα tablet τα οποία δώσαμε με τη σειρά μας  σε μαθήτριες/ές των σχολείων μας, που είχαν ανάγκη για τη συμμετοχή τους στην Εξ’ Αποστάσεως Εκπαίδευση. 
Με την πράξη τους αυτή, αποδεικνύεται ότι η κοινή προσπάθεια και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων σε θέματα Παιδείας, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει, στις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας.
Με την ελπίδα και τη σιγουριά, ότι θα συνεργαζόμαστε και θα πορευόμαστε με τον ίδιο ζήλο τόσο εσείς όσο και εμείς, σας ευχαριστούμε και πάλι θερμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: