Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Παρασκευή 22 Μαΐου 2020

ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ

...την Τρίτη 26  Μαΐου 2020 με ώρα έναρξης 09:00 π.μ. και λήξη 14:00 μ.μ. 
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης είναι τα παρακάτω:
1. Συμπλήρωση της υπ.αρ. 239/2019 απόφασης Δ.Σ.(Εισήγηση Δημάρχου).
2. Έγκρισή ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής Δήμου Κισάμου έτους 2020.
3. Έγκριση αδελφοποίησης Δήμου Κισσάμου με το Δήμο Κυθήρων.
4. Έγκριση δικαιωμάτων διέλευσης WIND ΕΛΛΑΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΕΒΕ.(Εισήγηση Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου).
5. Έγκριση άδειας εισόδου-εξόδου σε γεωτεμάχιο φερόμενης ιδιοκτησίας Ανουσάκη Αντωνίου για σύνδεση Βιομηχανικού κτιρίου για την αποθήκευση και τυποποίηση αγροτικών προϊόντων και ελαιολάδου. (Εισήγηση Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου).
6. Λήψη απόφασης περί αποδεδειγμένης αδυναμίας των υπηρεσιών του Δήμου να συντάξουν μελέτη με θέμα "ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΡΓΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥ Δ.ΚΙΣΣΑΜΟΥ". (Εισήγηση Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου).
7. Έγκριση της υπ.αρ.1/2020 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
8. Έγκριση της υπ.αρ.2/2020 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
9. Έγκριση της υπ.αρ.3/2020 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
10. Έγκριση της υπ.αρ.4/2020 απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
11. Τροποποίηση προϋπολογισμού έτους 2020.Απόφαση 79/2020 Οικονομικής Επιτροπής.
12. Υποβολή πρότασης με τίτλο "Κινητός Σταθμός Μεταφόρτωσης σύμμεικτων Αποβλήτων" Δήμου Κισσάμου στα πλαίσια της με ΑΠ ΕΥΔ/ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ 2894/30-3-2020 Πρόσκληση της Ειδικής Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΑ και ΕΚΤ/ΥΠΑΝΕ. (Εισήγηση Αντιδημάρχου κ. Μαυροδημητράκη Σπύρου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: