Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τρίτη 19 Μαΐου 2020

79η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ ΤΩΝ ΚΑΛΛΕΡΓΙΑΝΩΝ

 Ο Δήμος Κισάμου σας ενημερώνει ότι φέτος λόγω της πανδημίας η 79η Επέτειος της ιστορικής της Μάχης της Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί με μια λιτή τελετή την Τετάρτη στις 20 Μαΐου και ώρα 11:00 πμ στο Μνημείο Πεσόντων στον Κόμβο Καλλεργιανών.
  Κατά την διάρκεια της τελετής θα πραγματοποιηθεί επιμνημόσυνη δέηση από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κισσάμου & Σελίνου, κατάθεση στεφάνου από το Δήμαρχο Κισάμου, τήρηση ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των πεσόντων και κλείσιμο με την απαγγελία  του Εθνικού Ύμνου.
 Στην τελετή θα τηρηθούν οι ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας βάσει των μέτρων που έχουν εξαγγελθεί.   
Οι πίνακες από την Μάχη του Κάμπου Καλλεργιανών από τα χέρια του αυτοδίδακτου Κισαμίτη ζωγράφου, Θεοδοσάκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: