Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΥΟ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΑ ΧΑΝΙΩΝ

 Η ΕΦΑ Χανίων προκηρύσσει  θέσεις επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων με
σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για το υποέργο «Αρχαιολογικές έρευνες και εργασίες» στο πλαίσιο της Πράξης «Έργα διαχείρισης αστικών λυμάτων οικισμού Σούγιας, Δήμου Καντάνου - Σελίνου» ΠΕ Χανίων, Περιφέρειας Κρήτης, που θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της αρχαιολογικής αυτεπιστασίας από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων. 
Οι θέσεις είναι: ένας (1) ΠΕ Αρχαιολόγος και ένας (1) ΥΕ Εξειδικευμένος Εργάτης.
Η περιοχή απασχόλησης είναι η ΣΟΥΓΙΑ.
Δέχεται αιτήσεις από σήμερα Τετάρτη 16.10.2019 έως Παρασκευή 25.10.2019 είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Στοά Βαρδινογιάννη 4ος όροφος, Τ.Κ. 73134 Χανιά, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Χανίων υπόψιν κ. Βασίλειου Κώτσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: