Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

TOGETHER WE CAN DO


Έφτασε ανθρωπιστική βοήθεια απο την Αυστρία για το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο
The aid project "Sharing is Caring" of the Soroptimist Club Murau also continues this year. On 30th March a further substantial delivery of medicines and medical supplies for the Annousakeio Therapeutic Center arrived in Kissamos. A big thank you to my Austrian Soroptimist friends for their hands-on support, the doctors and hospitals donating medical supplies, and both the Austrian and Greek Transport companies, thus contributing to achieve humanitarian goals beyond borders and nationalities in times of the serious economic crisis of the last few years in Greece.
Το σχέδιο ενίσχυσης «Sharing is Caring" της Λέσχης Murau του Soroptimist συνεχίζεται και φέτος. Στις 30 Μαρτίου, έφτασαν και παραδόθηκαν φάρμακα και ιατρικό υλικό για το Αννουσάκειο Θεραπευτικό Κέντρο στην Κίσαμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φίλους της αυστριακής (εθελοντικής ομάδος) Soroptimist για την υποστήριξη, τους γιατρούς και τα νοσοκομεία για την δωρεά των ιατρικών εφοδίων, αλλά και τις αυστριακές και ελληνικές εταιρείες μεταφορών που συνέβαλαν στην επίτευξη των ανθρωπιστικών στόχων, πέρα ​​από τα σύνορα και τις εθνικότητες σε περιόδους σοβαρής οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια για την Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: