Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Ο Δήμος Κισάμου ανακοινώνει ότι την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων για την υλοποίηση της Πράξης «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κισάμου», στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κρήτη 2014 – 2020» - ΑΞΟΝΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 «Προώθηση της Κοινωνικής Ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας στην Κρήτη», στο Δήμο Κισσάμου, που εδρεύει στον Κίσαμο Ν. Χανίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.
Οι αιτήσεις γίνονται στο Δήμο Κισάμου ή στέλνονται ταχυδρομικά στο Δήμο. Έναρξη υποβολής αιτήσεων, η 6η Απριλίου και μέχρι και την Τρίτη 18 Απριλίου..
Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη στο diavgeia.org.gr. ΑΔΑ: 7ΙΩΛΩΕΖ-0ΕΘ
Οι ειδικότητες που χρειάζονται είναι ΠΕ/ ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών και ΠΕ Ψυχολόγων και για ένα χρόνο από την υπογραφή της σύμβασης με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης έως τη λήξη του Προγράμματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: