Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.






Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο εξωπραγματικός νόμος της παρούσας κυβέρνησης Υπ.Αριθμ. 4387 ο οποίος δεν επιτρέπει στους  συνταξιούχους να ορίζονται σε καθήκοντα φορέων γενικής κυβέρνησης ακόμα και αμισθί, αφού χάνουν τη σύνταξή τους, με οδηγεί σε αναγκαστική αποχώρηση από τη θέση του αντιδημάρχου στον Δήμο Κισάμου. Έτσι λοιπόν θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά: 
Τους δημότες του Δήμου Κισάμου που με τη ψήφο τους και τη μετέπειτα συνεργασία τους συνέβαλαν στο μέχρι τώρα πεπραγμένο έργο. 
Τον Δήμαρχο Κισάμου κ. Θεόδωρο Σταθάκη για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπο μου και για την αγαστή συνεργασία που υπήρξε μεταξύ μας.
Την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους Αντιδημάρχους, όλους τους Δημοτικούς Σύμβουλους καθώς και τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων. Επίσης τον Πρόεδρο και το προσωπικό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου μας.
Τον Προϊστάμενο του τμήματος καθαριότητας κ. Νίκο Πατεράκη και όλο το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας.
Τον Προϊστάμενο Πρασίνου κ. Γιώργο Τερεζάκη.
Τους εργαζόμενους και τους ειδικούς συνεργάτες του Δήμου Κισάμου
Την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κισάμου, το Λιμενικό Σώμα Κισάμου και το Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου για την ταχύτατη και αποτελεσματική συνεργασία μας σε θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Εκφράζω δε την αμέριστη εμπιστοσύνη για την συνέχιση του δύσκολου έργου τους.
Εν κατακλείδι, ευχαριστώ πολύ την Κυβέρνηση που «ενδιαφέρθηκε» για την υγεία μου (απαλλάσσοντας με από τις ευθύνες της θέσης του Αντιδημάρχου) διότι με ανάγκασε, όντας συνταξιούχος, να αποχωρήσω από την άμισθη θέση του Αντιδημάρχου, θέση από την οποία επιδίωξα τα τελευταία δυόμισι χρόνια να προσφέρω ότι μπορώ για το καλό των συνδημοτών μου και του Δήμου μας. 
Ο παραλογισμός του κράτους συνεχίζει να δημιουργεί δυσλειτουργία στην καθημερινότητα των πολιτών όμως δυστυχώς, αρχίζει επίσης να επεμβαίνει και στο δημοκρατικό δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.
Με εκτίμηση,
Εμμανουήλ Ξυπολιτάκης 
Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: