Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΟ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΙΣ......

Χθες 6 Απριλίου ήταν προγραμματισμένη συνάντηση συζήτηση - εκπαίδευση των Λαμπαδηδρόμων στις 15:30 στο Δημαρχείο Κισάμου. Μάλιστα όπως έλεγε και η ανακοίνωση όσοι επιθυμούσαν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούσαν να πάνε και να κάνουν την εγγραφή τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εμπειρία μοναδική.
Δέκα άτομα πήγαν....  και απο αυτά τα μισά ενδεχομένως να μην τρέξουν...
Πάντως οι συμμετοχές είναι στα ίδια επίπεδα όπως και πέρυσι... περίπου 40, αν και φέτος θα χρειαζόντουσαν περισσότεροι μιας και λόγω πένθους του Δήμου Πλατανιά μεγάλο κομμάτι θα το καλύψουν Κισαμίτες λαμπαδηδρόμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: