Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΣΥΣΚΕΨΗ ΝΕΣΚ ΜΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ

Ο Νέος Εμπορικός Σύλλογος Κισάμου ενημερώνει ότι, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 και ώρα 18:00, συναντήθηκαν στο γραφείο του Συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Πατεράκης και ο Γεν. Γραμματέας κ. Παπαδάκης με τους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Παραλία Τελωνείου στην Κίσαμο.
Σκοπός της συνάντησης ήταν η συζήτηση των προβλημάτων  που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες της παραλίας και η προσπάθεια ανεύρεσης λύσεων από κοινού.
Η συνάντηση υλοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, με τους παρευρισκόμενους και από τις δύο πλευρές, να επιδιώκουν την εξεύρεση των καλύτερων δυνατών λύσεων στα θέματα που τους απασχολούν.
Ολοκληρώνοντας τη συζήτηση, αποφασίστηκε  ομόφωνα, να κατατεθούν στο Δήμο Κισάμου με επιστολή του Ν.Ε.Σ.Κ. τα σημαντικότερα από τα προβλήματα, προκειμένου με τη συνεργασία όλων, να δοθούν λύσεις. 
Η σύσκεψη του ΝΕΣΚ με τους επαγγελματίες της Παραλίας Τελωνείου, ήταν η πρώτη από μια σειρά συναντήσεων που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Οι υπάρχουσες οικονομικές και πολιτικές συνθήκες , δυσκολεύουν το έργο όλων των φορέων, επιβάλλοντας την ύπαρξη δημιουργικών συνεργασιών για την παραγωγή καλύτερων αποτελεσμάτων.
Ο ΝΕΣΚ πιστός στις δυνατότητες που δίνουν οι συνεργασίες, συνεχίζει, με μοναδικό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας.
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: