Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΑΡΤΑΝ.....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Κισάμου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη  και τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Απόστολο Βουλγαράκη, που ανταποκρίθηκαν στο αίτημα του συλλόγου μας με θέμα την τοποθέτηση ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου.
Μετά από δύο χρόνια που έχει εξασφαλιστεί η πίστωση των 350.000 ευρώ από την Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την ολοκλήρωση του έργου τοποθέτησης ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο Κισάμου, παρά τις καθυστερήσεις που οφείλονταν σε τοπικές διαφοροποιήσεις ή και  αντιρρήσεις επί του έργου, τελικά με υπομονή και προσήλωση στον στόχο για την ολοκλήρωσή του, έγινε η δημοπράτηση του έργου.
Το έργο δημοπρατήθηκε στις 4/4/17, έχουμε ανάδοχο, σε λίγες μέρες θα έχουμε υπογεγραμμένη σύμβαση και το καλοκαίρι το έργο θα εκτελείται.
Ευχαριστούμε θερμά τον Περιφερειάρχη κ. Αρναουτάκη, τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Βουλγαράκη και τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, που σταθερά υποστήριξαν το έργο και το έφεραν εις πέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: