Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.

Τρίτη, 4 Απριλίου 2017

ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ

Μια νίκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην αρχαιότητα εξασφάλιζε στον κάτοχό της δόξα, φήμη, τιμητικές διακρίσεις και υλικές απολαβές εξίσου σημαντικές με αυτές των ημερών μας, τηρουμένων βέβαια των αναλογιών. Και φυσικό περνούσε μαζί με το όνομα του ολυμπιονίκη και το όνομα της πατρίδας του στην Ιστορία.
Ο Κώστας δεν χρειαζεται τέτοια, ούτε φυσικά μπορούμε να ρίξουμε κανένα κομμάτι τείχους για να περάσει (δεν μας έμεινε και πολύ) αλλά σίγουρα μας έκανε όλους περήφανους και το όνομα της πόλης μας ακούστηκε και ..στην Νότιο Αφρική. Και φυσικά κάθε τερματισμός σε ένα τέτοιο αγώνισμα είναι νίκη!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: