Η επίσκεψη στην Κίσαμο είναι μοναδική εμπειρία. Η γνωριμία με την επαρχία δεν έχει να κάνει μονάχα με το ζεστό και φωτεινό ήλιο, την κρυστάλλινη θάλασσα, τα φαράγγια, την παρθένα γη, την μεγάλη χρονική διάρκεια διακοπών σας στην περιοχή. Η γνωριμία με την επαρχία Κισάμου είναι ταυτόχρονα κι ένα ταξίδι στην μακραίωνη ιστορία της, τον πολιτισμό, την παράδοση, τα ήθη και έθιμα, την φιλόξενη ψυχή των ανθρώπων της....Όσοι δεν μπορείτε να το ζήσετε... απλά κάντε μια βόλτα στο ιστολόγιο αυτό και αφήστε την φαντασία σας να σας πάει εκεί που πρέπει...μην φοβάστε έχετε οδηγό.... τις ανεπανάληπτες φωτογραφίες του καταπληκτικού Ανυφαντή.





Σάββατο 8 Απριλίου 2017

ΒΡΑΒΕΥΘΗΚΕ ΤΟ 4ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΙΣΑΜΟΥ

Μια ευχάριστη έκπληξη έζησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείο Κισάμου καθώς του απονεμήθηκε το ετήσιο "Βραβείο σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μαθητών Δημοτικού Σχολείου, Γυμνασίου ή Λυκείου, που με τις δραστηριότητές του προωθεί την παιδική/νεανική λογοτεχνία, προς τιμήν της Μαίρης Κωνστανταροπούλου."
 Με το μήνυμα «Ας μεγαλώσουμε με το βιβλίο», το Ελληνικό Τμήμα της ΙΒΒΥ – Κύκλος του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου, σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Οι Φίλοι της Μουσικής», πραγματοποίησαν το Σάββατο 1 Απριλίου 2017 την ετήσια εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στον Πολυχώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 
 Στη εκδήλωση απονεμήθηκαν τα ετήσια βραβεία του Ελληνικού Τμήματος της ΙΒΒΥ σε φυσικά πρόσωπα και φορείς, που με τη δράση τους καλλιεργούν τη φιλαναγνωσία, καθώς και τα βραβεία σε δημιουργούς για τη συγγραφή, εικονογράφηση και μετάφραση λογοτεχνικών βιβλίων, έκδοσης 2016, για παιδιά και νέους .
 Η χαρά και η συγκίνηση μας ήταν μεγάλη, όχι μόνο γιατί με το έπαθλο θα εμπλουτιστεί η βιβλιοθήκη του νηπιαγωγείου με επιπλέον υπέροχα βιβλία αξίας 300 ευρώ από τις εκδόσεις Μίνωας, αλλά και γιατί το σχολείο και ο τόπος μας έτυχαν πανηγυρικής υποδοχής στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά την αξία της συλλογικής συνεργασίας γονέων και εκπαιδευτικών στα σχολεία των παιδιών μας!
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Νηπιαγωγείου





                                               

Δεν υπάρχουν σχόλια: